Projekter i Destinationen

Vores projekter i Destination Trekantområdet støtter alle op om, og er en del af vores strategi og er med til at skabe arbejdspladser, bedre vilkår for erhvervet og gæster i området. Projekterne favner bredt og har alle en bæredygtig vinkel og er med til at synliggøre Destination Trekantområdet for både danske men også for udenlandske gæster.

Er der et projekt på listen du gerne vil høre mere om så kontakt os gerne. 

Børnefamilier

ferie for hele familien

Skal børnene have den bedste ferie – så er det her I skal booke. Området har alt hvad der skal til for at hele familien får fantastiske oplevelser, fra strand og skov til oplevelsesparker og historie i børnehøjde.

Projekter

Erhverv

Møde- og erhvervsturisme

Centralt i Danmark med kort afstand til resten af landet ligger Destination Trekantområdet med konferencehoteller og oplevelser der passer til ethvert møde og til alle konferencer.

Projekter

Design

Kunst og design - kultur og Historie

Med 2 unikke UNESCO verdensarvssteder og The design capital of Denmark i området er fokus naturligvis også på kunst, design, kulturen og historien. 

Projekter

Voksne

gastronomi og wellness

Fokus på gastronomi og wellness i området er stort – her udvikles hele tiden nye oplevelser for segmentet voksne uden børn og der er fokus på bæredygtighed og det gode liv. 

Projekter

Udendørs

natur og sport

Området har næsten alt indenfor natur og sport – så er I til vandreture, cykelferie på MTB eller landevej, afslapning ved vandet eller en aktiv ferie med kano, kajak og SUP så findes det her. Oplevelser skal udbygges og understøttes og store sportsevents tiltrækkes til området.

Projekter